Ne-am dedicat întreaga pasiune pentru a construi Baby Boo District, locul plin de energie, culori și zâmbete, unde familiile se adună pentru a construi amintiri împreună.

De ce de la Prima Mișcare
în Burtică? Perna Teo

Pentru că de aici a început și povestea noastră, de la prima mișcare în burtică, dar și de la primele nopți nedormite, primele dureri de spate, primele poziții inconfortabile.

Pentru că prima mișcare în burtică e un sentiment unic, dar experiența sarcinii vine cu multe la pachet. Pentru că ne-am dorit să avem un produs care să facă această experiență mai ușoară, mai liniștită, mai plăcută și mai confortabilă.

Pentru că ne-am dorit ca amintirea primelor mișcări în burtică să nu fie umbrită de momentele de disconfort.

Lumea Baby Boo District și Pernele pentru Copii

Ulterior, a apărut Baby Boo District, un loc care inspiră bucurie și iubire, unde părinții și copiii pot explora lumea din jurul lor și sărbători fiecare moment al creșterii lor. Aici, povestea fiecărui copil prinde viață într-un mod magic și unic.

Nu ne dorim să fim doar un brand ce oferă produse de calitate și premium, ci prietenul tuturor părinților și viitorilor părinți.

Așa au apărut pernele pentru copii (Perna Ham-Ham și Perna Panda), pentru acele momente speciale, de la finalul zilei, când îți îmbrățișezi puiul și îi spui o poveste, acele momente când e doar despre voi, când toate grijile dispar și se creează o nouă amintire unică pentru voi.

Dar mai ales, pentru acele momente în care prichindelul tău are un prieten de nădejde cu care să se aventureze în lumea viselor, atunci când tu îi spui "Somn ușor!"

Povestea continuă

În spatele Baby Boo District stă o echipă de oameni minunați, mămici, tătici, specialiști și profesioniști care lucrează cu atenție și grijă pentru a oferi calitate, siguranță, sănătate și confort.

Și fiecare om lucrează pentru bucuria momentelor petrecute împreună, pentru amintiri unice în familie și pentru o experiență de somn specială, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Calitate, siguranță, sănătate

Experiențele frumoase pălesc atunci când nevoi primordiale, precum siguranța și sănătatea, sunt puse în pericol. Pentru noi, siguranța și igiena sunt cele mai importante. Așa că ne asigurăm că toate produsele noastre sunt lucrate cu atenție, concepute pentru confort maxim și prietenoase cu pielea care nu se rup, nu se decolorează și rezistă în timp.

Folosim doar materiale premium, hipoalergenice, antibacteriene, rezistente la pete și mirosuri, non-toxice, anti-transpirație, respirabile și termo-reglatoare ce permit circulația aerului și previn acumularea umidității și mucegaiului sau a altor paraziți.

Înscrie-te la Newsletter și ai -10% la prima comandă!

Fă parte din Baby Boo District!

    Ce spun prietenii Baby Boo?