Învață să ai grijă de produsele noastre – Perna HamHam și Perna Panda
În lumea minunată a copilăriei, unde fiecare zi este o nouă aventură, există un tovarăș de neînlocuit - perna Boo pentru copii (HamHam și Panda). Această pernă devine mai mult decât un simplu obiect; ea devine un confident în timpul poveștilor de noapte și un suport în timpul zilei pline de jocuri și explorări. Însă, pentru ca acest partener magic să rămână mereu în cea mai bună formă, este esențial să învățăm împreună cu cei mici cum să aibă grijă de ea.

Această pernă devine un punct de sprijin în momentele de joacă, râsete și visare, iar îngrijirea ei devine un ritual care construiește amintiri frumoase și lecții de responsabilitate.

Copiii vor reuși astfel să își dezvolte abilități care vor rămâne cu ei pentru întreaga viață, învățându-i totodată valoarea grijii față de lucrurile lor.

HUSA EXTERIOARĂ 

• Se spală la 40°C automat;

• Nu se folosesc înălbitori chimici;

• Se calcă la max. 130°;

!!! ATENȚIE materialul polar nu se calcă. Dacă doriți să călcați husa exterioară evitați să atingeți direct cu fierul de călcat materialul polar din care este realizată fața animăluțului, altfel aceasta va fi deteriorată.

 

PERNA

• Se poate spăla automat;

• Se poate spăla chiar și la 90° dacă se dorește acest lucru, umplutura Superball permițând acest lucru fără a-și pierde proprietățile de elasticitate;

• NU se folosesc înălbitori chimici;

• NU se calcă.

16 Sfaturi generale de care să ții cont

1. Supraveghează Alimentația Copilului

Dacă copilul ia mese pe pernă, asigură-te că folosești o protecție pentru a preveni murdărirea excesivă a materialului.

2. Evită Expunerea la Culori

Dacă copilul aduce culori/acuarele pe pernă, asigură-te că nu lasă pete sau urme de culoare pe material.

3. Folosește Huse Suplimentare

Pentru o protecție suplimentară, poți utiliza huse detașabile suplimentare, pe care să le schimbi în cazul unor pete sau accidente.

4. Curățare Regulată a Huselor

Detașează și spală husa pernei conform instrucțiunilor. Spălarea regulată împiedică acumularea de praf, acarieni, bacterii și menține prospețimea pernei.

5. Spălare Corectă a Huselor

Atunci când speli husele în mașina de spălat, folosește setările de temperatură și ciclul potrivit. Evită folosirea înălbitorilor agresivi care ar putea deteriora materialele.

6. Uscare Naturală

După spălare, usucă husele în aer liber sau într-un loc bine aerisit, evitând expunerea directă la soare puternic. Uscarea la temperaturi scăzute în mașina de uscat poate preveni deteriorarea materialului.

7. Aerisire Regulată

Ocazional, lasă perna să se aerisească într-un loc bine ventilat, ceea ce ajută la îndepărtarea mirosurilor și la menținerea prospețimii materialelor.

8. Evită Excesul de Cald

Dacă folosești perna pentru sprijin în timpul somnului, asigură-te că nu supraîncălzești zona în care perna este plasată, pentru a evita transpirația excesivă și disconfortul termic.

9. Evită Contactul cu Lichidele

În măsura posibilului, evită contactul pernei cu lichide sau alimente care ar putea cauza pete dificil de îndepărtat.

10. Înlăturarea Petelor Rapid

În cazul în care se întâmplă să apară pete, încearcă să le îndepărtezi cât mai repede folosind metode de curățare delicate, potrivite pentru tipul de material al pernei.

11. Menținerea Echilibrului de Umplutură

Perna permite reglarea umpluturii, așa că asigură-te că menții un echilibru între confort și susținere, evitând umplerea excesivă sau insuficientă.

12. Depozitare într-un Spațiu Protejat

Atunci când nu folosești perna pentru o perioadă mai lungă, depoziteaz-o într-un spațiu protejat de praf, lumină și umezeală excesive, pentru a prelungi durata de viață a materialului și umpluturii.

13. Evită Frecarea Excesivă

În timpul spălării sau curățării, evită frecarea excesivă a materialului, deoarece aceasta poate duce la deteriorarea fibrelor și la pierderea culorii.

14. Protejeaz-o de Lumina Directă a Soarelui

Depozitează perna într-un loc în care nu este expusă direct la lumina soarelui pentru perioade lungi de timp, pentru a preveni decolorarea materialului.

15. Depozitare Departe de Sursele de Căldură

Evită depozitarea pernei în apropierea surselor de căldură, precum radiatoare sau calorifere, pentru a preveni degradarea materialului sau a umpluturii.

16. Păstrare într-un Mediu Curat și Uscat

Depozitează perna într-un loc uscat și curat atunci când nu o folosești. Evită umiditatea excesivă, care ar putea duce la dezvoltarea mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute.

Credem în crearea de amintiri împreună cu puiul tău, așa că te încurajăm ca mersul la somn împreună cu perna HamHam sau perna Panda să fie unul din momentele voastre unice împreună.

9 Moduri prin care să-l implici pe cel mic în îngrijirea pernuței

1. Păstrează Perna Iubibilă

Încurajează legătura afectivă a copilului cu perna, făcând din întreținerea acesteia o activitate distractivă și educativă pentru el.

2. Comunică cu Copilul

Învăță copilul să-și asume responsabilitatea pentru perna sa și să te anunțe în cazul în care observă pete sau deteriorări.

3. Implică-l în Îngrijire

Învață-l pe copil să fie responsabil și să se implice în procesul de curățare și întreținere a pernei, sub supravegherea ta.

4. Învățare din Întreținere

Învăță-l pe copil că grija și atenția acordată obiectelor personale le pot menține frumoase și funcționale pe termen lung.

5. Pregătește-o pentru Sărutări

Înainte de culcare, încurajează copilul să “pregătească” perna pentru “sărutări de noapte bună”, învățându-l să aibă grijă de ea.

6. Istoria Pernuței

Spune copilului povestea pernei sale și cât de importantă este pentru el. Acest lucru poate crea o conexiune emoțională cu produsul și îl poate încuraja să aibă grijă de el.

7. Învățare prin Joc

Transformă îngrijirea pernei într-un joc distractiv, implicând copilul în activități creative de întreținere.

8. Exemplu Personal

Când întreții și cureți casa, invită copilul să-și ia “responsabilitatea” îngrijirii pernei sale pentru a învăța prin exemplul tău de grijă și atenție.

9. Perna ca Profesor Imaginar

Transformați perna într-un “profesor imaginar” care îi învață pe copii cum să aibă grijă de ea.

Învațând să îngrijim perna este ca și cum am învăța să avem grijă de un prieten drag. De la faptul că o acoperi cu o haină pentru a o proteja până la a o așeza cu grijă în locul ei special, fiecare pas este un semn de dragoste și grijă.

E ca și cum îi spunem “mulțumesc” pentru toate nopțile bune de somn și zilele pline de joacă.

Înscrie-te la Newsletter și ai -10% la prima comandă!

Fă parte din Baby Boo District!