Învață să ai grijă de produsele noastre – Perna TEO pentru gravide și alăptare
În călătoria ta prin aceste momente speciale ale sarcinii și alăptării, o pernă pentru gravide și alăptare devine un partener indispensabil. Pentru ca această pernă să-și păstreze calitățile și să rămână mereu la fel de confortabilă, îngrijirea potrivită este esențială. În ghidul de mai jos, vei găsi sfaturi practice și trucuri pentru a păstra perna în cea mai bună formă.

Gândul de a curăța sau de a îngriji un obiect poate părea uneori copleșitor, dar nu-ți face griji, suntem aici să te ajutăm pas cu pas.

Cu câteva mici sfaturi practice, vei putea menține perna într-o formă excelentă și vei continua să te bucuri de toate beneficiile ei pe termen lung, iar ghidul nostru îți va oferi toate sfaturile de care ai nevoie.

În următoarele secțiuni, vei afla:

• Cum să eviți petele;

• Cum să ai grijă de umplutură;

• Cum să menții aspectul pernei mereu impecabil.

Chiar dacă viața poate deveni tumultuoasă în aceste momente, îngrijirea pernei tale nu trebuie să fie.

Așa că, pregătește-ți o băutură preferată și să pătrundem în această aventură de îngrijire a pernei tale.

Și nu uita, suntem doar la un click distanță dacă ai întrebări sau vrei să ne împărtășești experiențele tale, suntem aici să te ajutăm în orice moment.

HUSA EXTERIOARĂ

• Se spală la maxim 40°C automat.

• NU se folosesc înălbitori chimici.

• Se calcă la max. 130°.

PERNA

• Se poate spăla automat.

• Se poate spăla chiar și la 90° dacă se dorește acest lucru, umplutura Superball permițând acest lucru fără a-și pierde proprietățile de elasticitate.

• NU se folosesc înălbitori chimici.

• NU se calcă.

17 Sfaturi generale de care să ții cont

1. Curățare Regulată a Huselor

Detașează și spală husa pernei conform instrucțiunilor. Spălarea regulată împiedică acumularea de praf, acarieni, bacterii și menține prospețimea pernei.

2. Spălare Corectă a Huselor

Atunci când speli husele în mașina de spălat, folosește setările de temperatură și ciclul potrivit. Evită folosirea înălbitorilor agresivi care ar putea deteriora materialele.

3. Uscare Naturală

După spălare, usucă husele în aer liber sau într-un loc bine aerisit, evitând expunerea directă la soare puternic. Uscarea la temperaturi scăzute în mașina de uscat poate preveni deteriorarea materialului.

4. Ajustează Înălțimea și Forma cu Grijă

Dacă perna permite ajustarea formei sau a umpluturii, fă acest lucru cu atenție pentru a evita supraîncărcarea sau deformarea excesivă a pernei.

5. Păstrare într-un Mediu Curat și Uscat

Depozitează perna într-un loc uscat și curat atunci când nu o folosești. Evită umiditatea excesivă, care ar putea duce la dezvoltarea mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute.

6. Aerisire Regulată

Ocazional, lasă perna să se aerisească într-un loc bine ventilat, ceea ce ajută la îndepărtarea mirosurilor și la menținerea prospețimii materialelor.

7. Evită Excesul de Cald

Dacă folosești perna pentru sprijin în timpul somnului, asigură-te că nu supraîncălzești zona în care perna este plasată, pentru a evita transpirația excesivă și disconfortul termic.

8. Evită Contactul cu Lichidele

În măsura în care este posibil, evită contactul pernei cu lichide sau alimente care ar putea cauza pete dificil de îndepărtat.

9. Protecție în Timpul Alăptării

Dacă folosești perna pentru alăptare, poți folosi o husă specială, o muselină sau o păturică pentru a proteja perna de eventuale scurgeri sau murdărie.

10. Înlăturarea Petelor Rapid

În cazul în care se întâmplă să apară pete, încearcă să le îndepărtezi cât mai repede, folosind metode de curățare delicate, potrivite pentru tipul de material al pernei.

11. Menținerea Echilibrului de Umplutură

Perna permite reglarea umpluturii, așa că asigură-te că menții un echilibru între confort și susținere, evitând umplerea excesivă sau insuficientă.

12. Depozitare într-un Spațiu Protejat

Atunci când nu folosești perna pentru o perioadă mai lungă, depoziteaz-o într-un spațiu protejat de praf, lumină și umezeală excesive, pentru a prelungi durata de viață a materialului și umpluturii.

13. Evită Frecarea Excesivă

În timpul spălării sau curățării, evită frecarea excesivă a materialului, deoarece aceasta poate duce la deteriorarea fibrelor și la pierderea culorii.

14. Evită “Săruturile” Cosmetice

Dacă folosești perna în timp ce porți machiaj sau produse cosmetice, asigură-te că eviți să lăși urme pe material.

15. Protejeaz-o de Lumina Directă a Soarelui

Depozitează perna într-un loc în care nu este expusă direct la lumina soarelui pentru perioade lungi de timp, pentru a preveni decolorarea materialului.

16. Depozitare Departe de Sursele de Căldură

Evită depozitarea pernei în apropierea surselor de căldură, precum radiatoare sau calorifere, pentru a preveni degradarea materialului sau a umpluturii.

17. Ține Fumul de Țigară Departe de Pernă

Dacă ai fumători în familie, asigură-te că ei nu fumează lângă pernă, deoarece fumul de țigară poate pătrunde în material și lăsa mirosuri nedorite.

Perna ta își merită toată atenția, așa că hai să facem împreună ca ea să rămână partenerul tău loial și confortabil în această călătorie minunată!

Înscrie-te la Newsletter și ai -10% la prima comandă!

Fă parte din Baby Boo District!