Livrare

Livrarea produselor

La Baby Boo District  ne dorim ca fiecare cumpărătură să fie o experiență plăcută și fără bătăi de cap.

Fie că alegeți un produs pentru copilul vostru, pentru voi sau pentru a oferi un cadou special cuiva drag, ne dorim ca întreaga experiență de cumpărare să fie una fără griji și plăcută. Din acest motiv, ne-am dedicat timpul pentru a optimiza și transparentiza procesul nostru de livrare, astfel încât să puteți fi liniștiți știind că produsul ales va ajunge la destinație în cele mai bune condiții și la timp.

Iată detaliile legate de livrarea produselor noastre:

  1. Zone de livrare

Livrăm produsele noastre în toată țara, indiferent de locația ta. Indiferent dacă ești într-un oraș mare sau în mijlocul naturii, produsele Baby Boo District vor ajunge la tine.

  1. Parteneri de livrare

Baby Boo District colaborează cu parteneri de top (Sameday și Fan Curier) pentru a asigura o livrare rapidă și sigură, cu plata ramburs sau plata online, doar pe teritoriul României.

Fiecare produs este ambalat cu atenție pentru a preveni orice deteriorare și pentru a ajunge la tine în condiții de siguranță și igienă excelente. 

  1. Durata livrării 
  • București: Livrare în 1-2 zile lucrătoare;
  • Orașe mari: Livrare în 2-3 zile lucrătoare;
  • Alte localități: Livrare în 3-5 zile lucrătoare.

Pentru că ne dorim să vă bucurați cât mai repede de produsele noastre, orice comandă plasată până în ora 16 este procesată în aceeași zi. Comenzile plasate în weekend sunt procesate începând cu ziua de Luni.

  1. Costuri de transport
  • Beneficiezi de livrare GRATUITĂ pentru comenzi ce depășesc suma de 450 RON;
  • Pentru comenzi sub 450 RON, taxa de livrare este de 20 RON.
  1. Asistență și Întrebări

Pentru orice nelămurire sau asistență legată de livrarea produselor, suntem la dispoziția ta.

Poți să ne contactezi la: